logo Bas & Ferry
Home » Diensten »

Strategisch internet advies

Met behulp van internettoepassingen kan uw organisatie en bedrijfsproces effectiever, slimmer en beter functioneren. Door internet in te zetten, kunt u grote besparingen en zelfs meerwaarde creëren! Om te bepalen hoe internettechnologie uw bedrijf verder kan brengen, is gedegen onderzoek noodzakelijk. Dit bieden wij aan in de vorm van strategisch internet advies. In dit advies betrekken we uw organisatiestructuur, de bedrijfsprocessen, de interne applicaties, uw website(s) en webapplicaties, maar natuurlijk ook eventuele knelpunten en vooral uw wensen.

Strategische sessies

In drie diepgaande sessies komen we tot een gedegen advies waarmee uw organisatie effectiever kan opereren met behulp van internettechnologie. Bij Bas & Ferry vinden we manieren om het internet vóór u te laten werken. We gaan op zoek naar methodes om te besparen op uw operationele kosten. Tegelijkertijd gaan we de tevredenheid onder uw klanten vergroten door het creëren van meerwaarde.
Doordat de sessies een interactief samenspel zijn tussen u, uw personeel en ons, sluiten onze oplossingen naadloos aan op uw organisatie en werkwijze. In elke opvolgende sessie worden de conclusies van de voorgaande sessie doorgesproken, op deze wijze blijven we op één lijn.
Kortom, deze sessies bepalen de strategie voor uw toekomst!

Analyse van huidige administratieve handelingen

Alle relevante administratieve handelingen binnen uw organisatie zullen door ons in kaart worden gebracht. 
Er wordt onder andere gekeken naar arbeidsintensieve (handmatige) handelingen en de verwerking van gegevensstromen. Wij analyseren de mogelijkheden voor optimalisatie en automatisering van deze processen. Op deze manier realiseren we aanzienlijke besparingen voor u, zowel in (arbeids)tijd als in geld.

Identificatie van kansen

Een strategisch adviestraject is meer dan alleen de huidige situatie optimaliseren. Een belangrijk onderdeel vormt het identificeren van kansen die er liggen voor uw organisatie op internet. Hoe kunnen we met behulp van internet meerwaarde voor u én uw klanten creeëren? Wat zouden uw klanten graag zelfstandig willen kunnen doen op uw website? Welke nieuwe mogelijkheden zien wij voor u? Zijn er nog onbenutte afzetkanalen? Met behulp van ons advies blijft u verzekerd van uw voorsprong op uw concurrentie.

Rapport en presentatie

De uitkomst van de sessies en onze analyses verwerken we in een helder rapport. Puntsgewijs wordt daarin concreet beschreven wat veranderd kan worden en hoe die verandering er uit zal zien. Het rapport zal uiteraard ook de (groei)mogelijkheden voor uw organisatie aangeven.

Nadat u het rapport heeft ontvangen, volgt er nog één sessie waarin we gezamenijk de bevindingen doornemen en het gehele traject evalueren.

Zie ook onze overige diensten.

Ja, ik wil meer informatie over strategisch internet advies!

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

onderwerp
*
uw naam
*
bedrijfsnaam
telefoon
email
*
bericht
*
website
*