logo Bas & Ferry
Home » Diensten »

Quick scan internetstrategie

Wilt u snel en gobaal weten wat internet voor úw organisatie kan betekenen? Hoe internet voor uw organisatie besparingen kan opleveren en zelfs meerwaarde kan creëren? Misschien maakt u in uw bedrijfsproces al gebruik van internettechnologie en wilt u snel weten wat er nog meer mogelijk is met internettoepassingen, of wat de laatste ontwikkelingen zijn?
Met behulp van de quick scan internetstrategie zijn wij in staat om uw organisatie of bedrijfsproces globaal door te lichten. Met een kort, gedegen onderzoek kunnen wij snel achterhalen op welke manier uw organisatie (beter) gebruik kan maken van de mogelijkheden die internettechnologie u biedt. Het resultaat van de quick scan is een rapport met mogelijke oplossingen of verbeteringen.

Verkennend gesprek

In een verkennend gesprek van ongeveer één uur maken we uiteraard kennis met elkaar, maar vooral ook met uw organisatie. We bespreken uw huidige situatie en natuurlijk eventuele wensen. Of u nu zelf al een visie heeft en deze wilt toetsen, of advies wilt over de mogelijkheden voor uw organisatie, wij laten zien hoe uw onderneming effectiever en efficiënter kan functioneren met behulp van internet.

Adviesrapport

Na de sessie werken we onze bevindingen uit in een helder en compact rapport. Puntsgewijs geven we aan waar verbeterpunten en kansen liggen om met behulp van internettoepassingen uw onderneming te laten groeien, door besparingen en meerwaarde voor uw klanten te creëren.

Strategisch internetadvies

Met de quick scan internetstrategie zijn we in staat om globaal aan te geven op welke onderdelen van uw bedrijfsproces u voordeel kunt behalen gebruik te maken van internettechnologie. Wilt u écht de diepte in om tot in detail te laten onderzoeken hoe grote delen van uw bedrijfsproces geoptimaliseerd kunnen worden met behulp van internet om concrete besparingen en meerwaarde te creëren, dan is onze dienst strategisch internetadvies de juiste keuze. Door middel van meerdere uitgebreide sessies analyseren wij grondig uw bedrijfsprocessen en de kansen die er voor u liggen.

Zie ook onze overige diensten.

Ja, ik wil meer informatie over quick scan internetstrategie!

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

onderwerp
*
uw naam
*
bedrijfsnaam
telefoon
email
*
bericht
*
website
*