logo Bas & Ferry
Home » Vacatures »

Stage PHP ontwikkelaar Groningen

Voor de periode van september 2010 hebben we weer plek voor stagiaires!

Stagelopen bij Bas & Ferry

Bas & Ferry is een leuk en gedreven bedrijf, gevestigd nét buiten de binnenstad van Groningen. We werken hier met veel plezier voor onze klanten aan complexe webapplicaties en uitgebreide interactieve websites. Stagelopen bij Bas & Ferry betekent leuk werk, betrokken collega's, een professionele werkomgeving en een informele werksfeer. Hiernaast valt er er ook nog eens ontzettend veel leren. Naar buiten toe hebben we een heel menselijk gezicht, intern werken we met geavanceerde en innovatieve technieken (kernwoorden: OO PHP, MVC, framework, AJAX, Open Source, Google Maps).

Hoe ziet je stage eruit?

De eerste paar maanden gaan we je intensief begeleiden en leren we je op een hoog niveau object georiënteerd programmeren in het mede door ons ontwikkelde framework phpPeanuts. Wanneer je dit onder de knie hebt, is het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen en werk je in teamverband mee aan projecten voor onze klanten.
Omdat we een kleine organisatie zijn, zul je van dichtbij het hele ontwikkelproces meemaken, van de kennismakingsgesprekken tot de nazorg van een project.

Wat verlangen we van je?

  • HBO / WO denk- & werkniveau;
  • (basis)kennis van object-orientatie, MVC, PHP/MySQL;
  • ondernemendheid;
  • zelfwerkzaamheid;
  • gedrevenheid;
  • pragmatisch denken.

Informatie

We zijn op zoek naar enthousiaste studenten met een duidelijke passie voor techniek, maar social skills zijn minstens zo belangrijk. Wij gaan veel tijd in je investeren, zodat je als volwaardig teamlid kunt meedraaien. Als we het goed met elkaar kunnen we vinden, dan bestaat er de mogelijkheid tot een vast of part-time dienstverband na je stage.

Geïnteresseerd?

Ben je geïntereseerd geraakt na het lezen van dit profiel?
Neem dan snel contact met ons op: stages@bas-ferry.nl of via de telefoon: 050 - 313 26 00.

NB. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.