logo Bas & Ferry
Home » Vacatures »

Vacature: PHP programmeur Groningen

Wegens aanhoudende drukte zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste PHP webdeveloper (fulltime). Kom jij ons versterken?

Werken bij Bas & Ferry

Bas & Ferry is een leuk en gedreven bedrijf, gevestigd in Groningen. Bedrijfsprocessen optimaliseren met behulp van internettechnieken, dat is waar we goed in zijn. We werken hier met veel plezier aan uitdagende en innovatieve webapplicaties en websites. Omdat we een kleine organisatie zijn, is er een informele sfeer en zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Naar buiten toe hebben we een menselijk gezicht, maar intern werken we met geavanceerde en innovatieve technieken (kernwoorden: OOP, XP, MVC, Patterns, PhpPeanuts framework).

Wat ga je doen?

Het ontwikkelen van software is je kerntaak. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van uitdagende en complexe webapplicaties, in het mede door ons ontwikkelde en sterk object georiënteerde framework PhpPeanuts. Je ontwerpt en ontwikkelt innovatieve oplossingen en werkt technische architecturen en ontwerpen uit. Daarnaast help je mee aan het uitdenken en doorontwikkelen van onze standaardproducten, zoals Mojo Commerce en Congrezzo. Je doel is de geavanceerde technieken die je inzet zo gebruikersvriendelijk en intuïtief mogelijk te presenteren.

Wat verlangen we van je?

We zoeken voor deze uitdagende functie iemand met een afgeronde HBO opleiding (richting Informatica). Je bent bekend met objectgeoriënteerd PHP, MVC en frameworks. Verder heb je kennis van MySQL, XML, (X)HTML, CSS en JavaScript (jQuery). Opgesomd:

  • een relevante, afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau;
  • bekend met de diverse onderdelen van een softwareontwikkelingsproces, van analyse en modellering tot realisatie;
  • kennis van PHP, MySQL, Javascript (jQuery), XML, XHTML en CSS;
  • kennis van softwarearchitecturen zoals MVC;
  • kennis van en ervaring met objectgeoriënteerd programmeren;
  • goede schriftelijke- en mondelinge beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.

Verder heb je analytische capaciteiten, toon je initiatief, heb je verantwoordelijkheidsgevoel en hanteer je een gestructureerde en zorgvuldige werkmethodiek.

Informatie

We zijn op zoek naar iemand met passie voor techniek, maar social skills zijn minstens zo belangrijk. We vinden het erg belangrijk dat er een persoonlijke klik is en dat je bij ons doet wat je écht leuk vindt.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature na het lezen van dit profiel en wil je ons team komen versterken?
Stuur dan nú je CV en je motivatie naar: info@bas-ferry.nl
Voor eventuele vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen: 050 - 313 26 00

NB. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt écht niet op prijs gesteld.